Foto Nijmeegse nominaties Anna Reijnvaanprijs

Nursing Science Nijmegen soort al jaren goed tijdens de Anna Reijnvaanlezing met meerdere nominaties en regelmatig ook prijzen. Dit jaar zijn drie Nijmeegse onderzoekers genomineerd. HAN lector acute intensieve zorg Lilian Vloet voor haar praktische handvatten om ouderenmishandeling te leren signaleren. Wat doe je precies bij een knagen niet-pluisgevoel? https://blog.han.nl/acute-intensieve-zorg/2018/07/12/lectoraat-aiz-ontwikkelt-handvatten-signalering-ouderenmishandeling-in-acute-zorg/

Rianne van Boekel (Radboudumc en HAN-VDO) ‘Relationship between postoperative pain and overall 30-day complications in a broad surgical population’.

Rose Collard (Radboudumc) ‘The impact of frailty on depressive disorder in later life: Findings from the Netherlands study of depression in older persons’. Alle drie de onderzoeken betreffen zorg die verpleegkundigen dagelijks verlenen en effect hebben op verpleegsensitieve uitkomstmaten.

Previous PostNext Post

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *