Congres Over de Bogen

Op 12 en 14 november 2024 organiseren de HAN, het Radboudumc, het Rijnstate, de ZZG-Zorggroep, De Waalboog en het CWZ twee interessante evenementen waarbij verpleegkundige perspectieven centraal staan. Het thema dit jaar is ‘Zorgen voor morgen: samen bouwen aan duurzame zorg’.

Het symposium van dinsdag is speciaal gericht op transmurale zorg, langdurige zorg en wijkverpleging. Op donderdag staat de ontwikkeling van onze verpleegkundige professie centraal. Er is beide dagen volop gelegenheid om elkaar te ontmoeten, ervaringen te delen en te leren van vakgenoten. Op donderdag worden tevens drie prijzen uitgereikt voor de meest waardevolle zorg-ideeën.

Aanmelden voor het congres
Elkaar inspireren én van elkaar leren; dat is het doel van het meerdaagse verpleegkundig congres in november. Daarom nodigen we inspirerende sprekers uit met visie op de toekomst van de gezondheidszorg. Bekijk het programma en meld je aan.

Laat anderen van jou leren
Daarnaast zetten we verpleegkundige initiatieven in de spotlights. Heb jij zo’n mooi initiatief bedacht? En gaat jouw idee over netwerken, professionaliseren of implementeren? Dan nodigen we je uit om je resultaten aan een breed publiek te presenteren zodat anderen van jou kunnen leren.

Je kunt meedingen naar één van de drie prijzen. Elke prijs heeft zijn eigen aandachtsgebied.

De Rijn netwerkzorgprijs
Deze prijs is voor de verpleegkundige die actief is in een transmuraal netwerk. Ben jij de persoon die in een netwerk persoonsgericht werkt, is dat netwerkorganisatie overstijgend georganiseerd en zijn de patiënten of cliënten om wie het gaat in dit project betrokken? Dan zoeken wij jou!

De Waal professionaliseringsprijs
Hoe kunnen we ervoor zorgen dat mensen geboeid worden om het vak uit te gaan voeren, ze te binden en vervolgens te behouden? De Waal professionaliseringsprijs is bedoeld voor een onderzoek ter bevordering van de positionering en professionalisering van het verpleegkundig vak.

De Maas implementatieprijs
Deze prijs is voor een verandering die door een professional geïnitieerd is en leidt tot een vernieuwing in de praktijk. De vorm kan heel divers zijn zoals een implementatietraject op de werkplek of opschaling verandertraject. Kenmerkend is dat het interprofessioneel is ingestoken.

Komt jouw initiatief of idee in aanmerking voor één van de drie prijzen? Download dan het inschrijfformulier van de betreffende prijs en stuur jouw motivatie vóór 17 september 2024 naar events.rha@radboudumc.nl

 

 

Previous PostNext Post

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *