Op 1 december was de officiële opening van de nieuwe locatie van het iXperium Health. In dit innovatielab staan technologie in zorg, welzijn en sport centraal.

Naar digi- endatavaardige studenten en medewerkers

De academie Gezondheid en Vitaliteit (AGV) van de HAN hecht veel waarde aan het iXperium Health. Academiemanager Peter-Hans Vierhoven: “Het iXperium Health past uitstekend binnen de doelen van onze academie om studenten en medewerkers digi- en datavaardig te maken. We zien dat technologie de komende jaren steeds belangrijker wordt. Door de vergrijzing en de tekorten in de zorg zijn de uitdagingen niet meer op te lossen met extra handen aan het bed. Betere, handigere en slimmere techniek biedt daar een uitkomst.” 

Lees het volledige artikel via deze link HAN iXperium Health krijgt plek die het verdient

Previous PostNext Post

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *