Hoe kunnen professionals samen leren en de persoonsgerichte zorg voor de bewoner van het verpleeghuis verbeteren? De EVIDENCE-projecten hebben het lerend vermogen en het werken volgens Evidence Based Practice (EBP) versterkt. De opbrengsten zijn voor het voetlicht gebracht tijdens een symposium Evidence 2.0 op 23 maart 2023.
Tijdens het symposium werd een video gepresenteerd; medewerkers van woonlocatie De Weegbree, ZZG zorggroep, vertellen hoe ze elke dag samenwerken om het juiste voor de bewoner te doen met het aantoonbaar ‘beste bewijs’. Het nieuwe online Handboek EBP helpt hen daarbij. Bekijk de video en lees hier het artikel Zorgteams werken aan passende zorg voor bewoner verpleeghuis (han.nl)

Previous PostNext Post

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *